Skip Navigation

Kies taal

Over BERU®

 

BERU® is een gedeponeerd handelsmerk van BorgWarner. BERU® kent een trotse historie op het gebied van technische innovaties en productontwikkeling. Wij leveren hoogwaardige ontstekingsonderdelen aan 's werelds toonaangevende fabrikanten en de aftermarket.

Toonaangevend in technologie en innovatie Wij zijn volledig gericht op vooruitgang en gedurfde innovatie is de basis van het succes van BERU®. Dankzij ons wereldwijde netwerk van 21 technologiecentra kunnen wij OE-fabrikanten en de aftermarket laten profiteren van onze ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde technologie en innovatie. Wij hebben honderden octrooien laten vastleggen om geavanceerde technologieën voor schonere motoren, verbeterde veiligheid en meer comfort te kunnen leveren.

Het merk BERU® 


De koudestartsystemen voor dieselmotoren worden vervaardigd in dezelfde faciliteiten die de producten leveren aan de OEM.

Bijna alle OE-fabrikanten van auto's, bedrijfsvoertuigen en motoren zijn klanten van BorgWarner. Voor de vervangingsmarkt levert Federal-Mogul Motorparts aan alle bekende distributeurs en werkplaatsbedrijven. De belangrijkste productiefaciliteiten voor de gloeibougies en bobines van BERU® zijn gesitueerd in Ludwigsburg, Duitsland.

BERU®-geschiedenis

2017

Introductie van de iridium bougietechnologie en het compacte assortiment van Ultra Plus Titan-bougies 

 

 

 

2009

Lancering van de keramische gloeibougie

 

 

2006

Gloeibougie met druksensor

 

2005

Lancering van de gloeiregelaar

 

 

2001

Lancering van ISS-systeem

 

 

 

1989

Ontwikkeling en productie van BERU®-bobines en hoofdvestiging in Ludwigsburg

 

 

 

 

1975

BERU®'s eerste snelle gloeibougie verkort de voorgloeitijd tot 20 seconden. 

 

 

 

 

1930

Dubbelpolige gloeibougie met vervangbare gloeidraad

1929

Ontwikkeling en productie van 's werelds eerste gloeibougies voor het starten van koude dieselmotoren. Verdere ontwikkeling van de BERU®-producten op het gebied van ontstekingstechnologie en koudestarttechnologie voor dieselmotoren.

 

 

 

1912

Julius Behr en Albert Ruprecht beginnen een bougiefabriek